HYVA Podizači

HYVA LIFT je deo grupacije koji je specijalizovan za proizvodnju podizača kontejnera, takozvanih HOOKOLADER I SKIPLOADER. HYVA podizači imaju široku primenu u korišćenju čak i u najzahtevnijim aplikacijama.

Kao sastavni deo naše ponude je i selekcija podizača odgovarajućeg šasiji vozila. U saradnji sa proizvodjačima šasija i koričćenje modernih kompjuterskih softwer-a omogućava našim inženjerima da usklade sve detalje pre montaže podizača.

Sa ovim opcijama kupac na kraju dobija proizvod koji je odgovarajuć dnevnim radovima u reciklažnim kompanijama, sakupljanju otpada, specijalnim transportima, itd.

HYVA Hookloader

Hyva Abrolkiper (hookloader) podizač kontejnera i drugih aplikacija montiranih na abrol sistem predstavlja jedan od najsavršenih proizvoda Hyva grupacije. Najnoviji model Hyva abrolkipera sa oznakom Titan odlikuje velika fleksibilnost, jačina i dokazana pouzdanost u radu. Izradjen od visokokvalitetnog čelika, dizajniran tako da obezbedjuju maksimalnu stabilnost i korisnu nosivost vozila. Jedinstvena konstrukcija omogućuje najniže težište kompletnog vozila sa teretom u odnosu na konkurentske proizvode.
Garancija
Brza isporuka

HYVA Skiploader

Hyva autopodizač (skiploader) se proizvodi u “SA” verziji sa standardnim podiznim rukama i “TA” verziji sa teleskopskim podiznim rukama.Teleskopska verzija može biti sa “XL” opcijom koja povećava dohvat podiznih ruku.Hyva autopodizači se proizvode sa podiznim kapacitetom 6-18t, s tim da se “XL” verzije isporučuju u varijanti 12,14 i18t. Verzije do 12t su namenjene za montažu na dvoosovinske šasije vozila dok su varijante 14 i 18t namenjene za montažu na troosovinske šasije vozila.
Garancija
Brza isporuka
Top