Proizvodi

U ponudi za Vas imamo kvalitetnu hidrauliku proizvođača HYVA (ventili, pumpe, cilindri, setovi za kipovanje, pomoćni pogoni i ostalo).

Serija dizalica predstavlja kompromis između utovarnog kapaciteta, veličine i težine uređaja. Lak i dokazan dizajn. U ponudi su dizalice od 1Tm do 80Tm.
HYVA DIZALICE

Autopodizači su dostupni u tri varijante. Fiksna ruka, teleskopska ruka i zglobna ruka od kojih svaka ima svoju namenu.
HYVA PODIZAČI
Dugogodišnje iskustvo kompanija pokazuje na svim poljima a najviše u šumskoj industriji u segmentu manipulacije trupcima.
PENZ
Kamionske dizalice, utovarivači, bageri, dizalice u lukama, samohodne dizalice i kranovi najbolje su ocenjeni sklopljeni sa Rozzi...
ROZZI
Glavna prednost u odnosu na konkurenciju su poseban dizajn i visokokvalitetni materijali koji omogućuju uštedu na težini...
MOUVEX

WARN je najveći proizvođač električnih i hidrauličnih vitla za izvlačenje. Warn u svojoj ponudi ima i takozvana HOIST vitla koja se koriste za podizanje tereta i proizvode se u opsegu podiznog kapaciteta 350kg do 1.365kg.
WARN

Sa godišnjim prometom od preko 10 milijardi dolara, Parker je vodeći svetski proizvođač elemenata za hidrauliku, pneumatiku i filtraciju za mobilne uređaje i industriju.
PARKER

Kompanija SUNFAB je jedan od lidera u proizvodnji hidrauličnih klipnih pumpi za mobilnu hidrauliku. Najpoznatiji proizvodi su jednolinijske i dvolinijske hidraulične pumpe i hidromotori.
SUNFAB

Klizni sistem otvaranja i zatvaranja cerada pomoću lukova, sajli, koturača kao i ručnog i elektro pokretanja omogućavaju lakši, brži i jednostavniji rad operatera.
CRAMARO

Kompanija Omars sa sedištem u Cuneu u Italiji je osnovana pre skoro 40 godina i danas predstavlja jednog od najrenomiranijih evropskih proizvođača...
OMARS

Hydrocontrol proizvodi obuhvataju veći deo sektora proizvodnje razvodnih ventila. U našoj ponudi Hydrocontrol proizvoda nalaze se sledeći ventili...
HYDROCONTROL

Visoke performanse izmenjivača toplote tzv. hladnjaka izrađenih od legure aluminijuma na tržištu su prepoznatljivi više decenija tako da ih mnogi svetski proizvođači...
ASA

Blatobrani, sanduci za alat i PP aparati su elementi koji su neophodni za svako vozilo. Pored toga u našem asortimanu se nalaze i brave, šarke, stubovi, mehanizmi za zatezanje cerade...
ELEMENTI NADGRADNJE

Sigurnost je pitanje iskustva. Od osnivanja kompanije 1922. godine Ringfeder zasniva svoje poslovanje na apsolutnoj sigurnosti i pouzdanosti.
RINGFEDER

Švedska kompanija Exte je osnovana 1898. godine i smeštena je oko 350 km severno od Stockholma. Exte je jedan od najvećih svetskih proizvođača svih vrsta stubova - “štica” za prevoz šumskih stabala.
EXTE STICE

HYVA je globalna multinacionalna kompanija osnovana u Holandiji 1979. godine. Svi Hyva proizvodi su napravljeni da zadovoljavaju stroge zahteve globalnog tržišta po kvalitetu, ceni, dostupnosti samog proizvoda i post prodajnoj podršci klijentima.

Centrala kompanije je smeštena u Holandiji.

Proizvodni pogoni HYVA su u Holandiji, Nemačkoj, Italiji, Brazilu, Kini i Indiji.

Kao dobavljač HYVA nudi široku paletu tehničkih proizvoda i komponenti, koje se uglavnom koriste u hidrauličnim sklopovima sistema za utovar i istovar na kamionima i prikolicama za transportnu industriju u svakom smislu, od standardnih pa do terenskih uslova transporta. Hyva je takođe i važan činilac u proizvodnji kompaktora i vozila za sakupljanje otpada za industriju koja se brine o očuvanju i zaštiti životne sredine i okoline.

Osnovni proizvodi u HYVA pogonu su:

  • Teleskopski hidraulični cilindri za kamione i prikolice kiperskog tipa
  • Široka paleta cilindara za trostrane kipere
  • Sistemi za podizanje kontejnera (rol kiperi i podizači kontejnera)
  • Mobilni i statički kompaktori i druge jedinice za skupljanje i obradu otpada
Više informacija pronađite na zvaničnom sajtu www.hyva.com

VRHUNSKI KVALITET

Više od 40 godina iskustva u proizvodnji kranova, dizalica i drugih delova. HYVA brendovi se proizvode u najmodernijim fabrikama u Italiji.

PROPISI

Svi proizvodi iz Hyva proizvodnog programa zadovoljavaju propise EU uključujući zahteve Machinery Directive (EN 12999: A3) i imaju oznaku CE.

STRATEGIJA KOJA POBEĐUJE

Sa svim HYVA proizvodima obezbeđujete sebi vrhunski kvalitet koji traje i koji će vas služiti dugi niz godina. Pridružite se pobedničkom timu.

O NAMA

Balkan Hidraulik doo je preduzeće osnovano 2009. godine u Beogradu i bavi se spoljnom i unutrašnjom trgovinom na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Osnovna delatnost preduzeća je prodaja i servis dizalica, kompresora, hidrauličnih komponenti i opreme za komercijalna vozila.

SRBIJA

Autoput za Novi Sad 135
11000 Beograd
Tel: +381 11 4143 460
Fax: +381 11 4143 469
e-mail: office@balkanhidraulik.rs

BOSNA I HERCEGOVINA

Raje Baničića bb
76300 Bijeljina.

Tel: / Fax: +387 55 425 510
Mob: +387 66 243 244
Email: office@balkanhidraulik.ba