HYVA Hidraulika

HYVA kip uređaje odlikuje kvalitet i prilagodljivost zahtevima tržišta što ga čini najprodavanijim kiperskim sistemom na svetu. Za montažu hidraulične opreme na komercijalnim vozilima HYVA je dizajnirala kompletan asortiman komponenti...

HYVA je najveći proizvođač teleskopskih cilindara koji godinama prednjači ispred konkurencije postavljanjem novih standarda. Široka paleta proizvoda i visok kvalitet su rezultat stotine hiljada proizvedenih i prodatih cilindara širom sveta.
KIP CILINDRI

Iz proizvodnog programa HYVA možemo ponuditi klipnoaksijalne i zupčaste pumpe zapremine 10-113ccm. Zupčaste pumpe su istrajne i efikasne, radnog pritiska do 300 bara dok klipnoaksijalne postižu visok radni pritisak do 400 bara.
KIP PUMPE
Hidraulični HYVA kip ventili za kipere pružaju maksimalne mogućnosti i sigurnost pri kipovanju. Serije HT kip ventila su nova generacija kao naslednik PT I JT serije koje se prepoznaju po pouzdanosti i visokom kvalitetu. Osnovne prednost novih HT kip ventila su protok...
KIP VENTILI
Nudimo Vam kompletan asortiman pneumatskih kip komandi – joystick za kipovanje, za uključivanje izvoda snage (PTO-a) i kip ventila na Vašem kip uređaju. Standardne HYVA kip komande ispunjavaju sve uslove sa bezbednosnim funkcijama kao sto je automatski...
KIP KOMANDE
Uskoro više detalja. Pozovite za više informacija.
PTO UKLJUČIVAČI

Asortiman rezervoara sastoji se od rezervoara za bočnu montažu, za montažu iza kabine, aluminijumskih kao i čeličnih kapaciteta od 12-213L. Savremen dizajn sa optimalnom zapreminom ulja, pločom za montažu filtera povratnog voda, nivo staklom i oduškom za vazduh.
REZERVOARI ZA ULJE

Elektro pumpa - Elektroagregat je uređaj koji se sastoji od elektro motora (12V ili 24V), hidraulične pumpe, rezervoara za ulje i kontrolnog ventila. Koristi se kao izvor snage za pokretanje raonika za sneg, hidrauličnih cilindara slabijeg kapaciteta kod manjih kipera...
ELEKTRO PUMPE ZA KIPOVANJE

Pored hidrauličnih komponenti kupcima izlazimo u suret sa rezervnim delovima i pratećom opremom kao što su creva usisnog voda i visokog pritiska, brzim automatskim spojnicama i spojnicama na navoj za vezu kamiona...
REZERVNI DELOVI I OPREMA

HYVA je globalna multinacionalna kompanija osnovana u Holandiji 1979. godine. Svi Hyva proizvodi su napravljeni da zadovoljavaju stroge zahteve globalnog tržišta po kvalitetu, ceni, dostupnosti samog proizvoda i post prodajnoj podršci klijentima.

Centrala kompanije je smeštena u Holandiji.

Proizvodni pogoni HYVA su u Holandiji, Nemačkoj, Italiji, Brazilu, Kini i Indiji.

Kao dobavljač HYVA nudi široku paletu tehničkih proizvoda i komponenti, koje se uglavnom koriste u hidrauličnim sklopovima sistema za utovar i istovar na kamionima i prikolicama za transportnu industriju u svakom smislu, od standardnih pa do terenskih uslova transporta. Hyva je takođe i važan činilac u proizvodnji kompaktora i vozila za sakupljanje otpada za industriju koja se brine o očuvanju i zaštiti životne sredine i okoline.

Osnovni proizvodi u HYVA pogonu su:

  • Teleskopski hidraulični cilindri za kamione i prikolice kiperskog tipa
  • Široka paleta cilindara za trostrane kipere
  • Sistemi za podizanje kontejnera (rol kiperi i podizači kontejnera)
  • Mobilni i statički kompaktori i druge jedinice za skupljanje i obradu otpada
Više informacija pronađite na zvaničnom sajtu www.hyva.com

VRHUNSKI KVALITET

Više od 40 godina iskustva u proizvodnji kranova, dizalica i drugih delova. HYVA brendovi se proizvode u najmodernijim fabrikama u Italiji.

PROPISI

Svi proizvodi iz Hyva proizvodnog programa zadovoljavaju propise EU uključujući zahteve Machinery Directive (EN 12999: A3) i imaju oznaku CE.

STRATEGIJA KOJA POBEĐUJE

Sa svim HYVA proizvodima obezbeđujete sebi vrhunski kvalitet koji traje i koji će vas služiti dugi niz godina. Pridružite se pobedničkom timu.

O NAMA

Balkan Hidraulik doo je preduzeće osnovano 2009. godine u Beogradu i bavi se spoljnom i unutrašnjom trgovinom na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Osnovna delatnost preduzeća je prodaja i servis dizalica, kompresora, hidrauličnih komponenti i opreme za komercijalna vozila.

SRBIJA

Autoput za Novi Sad 135
11000 Beograd
Tel: +381 11 4143 460
Fax: +381 11 4143 469
e-mail: office@balkanhidraulik.rs

BOSNA I HERCEGOVINA

Raje Baničića bb
76300 Bijeljina.

Tel: / Fax: +387 55 425 510
Mob: +387 66 243 244
Email: office@balkanhidraulik.ba