ROZZI – Polipne grabilice

Osnovan 1970, Rozzi je ime za sebe u proizvodnji hidrauličke i elektro opreme za rukovanje materijalima u industriji. Lider na italijanskom tržištu, izvozi veliki deo svoje proizvodnje u Evropu i veliki broj ne- evropskih zemalja.

Specifična znanja u ovom sektoru, korišćenje specijalnih čelika, kontinuirano tehnološko unapređenje i kvalifikovano osoblje zaduženo za planiranje, nalog za kvalitet, pouzdanost i sigurnost proizvoda.

Kamionske dizalice, utovarivači , bageri, dizalice u lukama, samohodne dizalice i kranovi najbolje su ocenjeni sklopljeni sa Rozzi opremom koja zadovoljava sve potrebe podizanja i manipulacije.
Glavni proizvodi:
- Polipne grabilice za otpad, papir i blokove
- kašike za kopanje i utovar klešta za drvo i različite materijale za sortiranje i polipi za rušenje.
- Bušeće garniture, hidraulični rotatori i zglobovi
- opreme za građevinarstvo, poljoprivredu, metalurgiju i za železnički sektor.

Standardni proizvodi su obično dostupni u magacinu. Posebna ili personalizovana oprema može da bude brzo proizvedena

Više o proizvodima na www.rozzi.it

ROZZI grabilice i kašike

Polipne grabilice ROZZI su pogodne za rukovanje sa rasutim materijalima, otpadom, industrijskim otpadom, kamenom, papirom, kartonom, plastikom, drvetom I gumom. RP serija je kompaktna verzija sa cilindrima unutar grabilice što smanjuje širinu grabilice. RV serija ima vertikalno spolja postavljene cilindre fiksirane za snaznu konstrukciju.
Garancija
Brza isporuka

ROZZI rotatori i klešta

Šumska klešta su pogodna za rukovanje trupcima, granama, gredama, traversama – pragovima pruga, cevima I ostalim okruglim I cevnim proizvodima. Sastoje se od dva zuba dizajniranih sa optimalnim oblikom za maksimalni utovar. Hidraulični beskonačni rotatori kapciteta od 2 pa cak do 18 tona dostupni su za sve modele.
Garancija
Brza isporuka
Top