Elementi nadgradnje

Blatobrani, sanduci za alat i PP aparati su elementi koji su neophodni za svako vozilo. Pored toga, u našem asortimanu se nalaze i brave, šarke, stubovi, mehanizmi za zatezanje cerade, odbojne i zaptivne gume, šine i kuke za meso,oslonci i mehanizmi za otvaranje stranica kipera kao i ostali elementi potrebni za sandučarske, kiperske i termoizolovane nadgradnje.

BLATOBRANI

Univerzalni blatobrani izrađeni od brizgane plastike odgovaraju svakom tipu vozila u zavisnosti od dimenzije pneumatika. U ponudi su lučni, flat top i polublatobrani kao I aluminijumski i čelični . Zajedno sa tim nudimo i nosače blatobrana prečnika d42 i d54 mm.

ALUMINIJUMSKI PROFILI

Aluminijumski profili se koriste za sandučarske i kiperske nadgradnje.U svom asortimanu nudimo klasični monoprofil visine 400mm a za visine veće od 400mm na raspolaganju su profili TR6 visina 100 i 200 mm koji se mogu spajati na željenu visinu

ZAŠTITA PROTIV PODLETANJA

Da bi Vam se omogućila što bolja zaštita od podletanja nudimo Vam elemente kao što su:
- nosače (konzole) bočnih zaštita 565 i 735 mm
- alum. profil protiv podletanja 100x30mm
- završni profil protiv podletanja
- plastični čep - lučni
- plastični čep – ravni

ČELIČNI PROFILI FUHRMANN

Najkvalitetniji čelični profili FUHRMANN debljina od 1.5 , 2 i 2.5 mm Širina profila su 33mm - HV tip i 66mm - B tip Visine stranica su: 400, 500, 600, 800 i 1000 mm

RINGFEDER

Ringfeder je vodeći proizvođač pufera (vučna kuka). U prilici smo da vam ponudimo kompletan program i rezervne delove. Prednost Ringfedera u odnosu na konkurenciju svakako je okretni pin (klin) koji se beskonačno okreće i samim tim manje troši.
PREUZMI KATALOG
Top