HYVA Hidraulika

HYVA je globalna multinacionalna kompanija osnovana u Holandiji 1979. godine. Svi Hyva proizvodi su napravljeni da zadovoljavaju stroge zahteve globalnog tržišta po kvalitetu, ceni, dostupnosti samog proizvoda i post prodajnoj podršći klijentima.

Centrala kompanije je smeštena u Holandiji. Proizvodni pogoni HYVA su u Holandiji, Nemačkoj, Italiji, Brazilu, Kini i Indiji.

Kao dobavljač HYVA nudi široku paletu tehničkih proizvoda i komponenti, koje se uglavnom koriste u hidrauličnim sklopovima sistema za utovar i istovar na kamionima i prikolicama za transportnu industriju u svakom smislu, od standardnih pa do terenskih uslova transporta. Hyva je takođe i važan činilac u proizvodnji kompaktora i vozila za sakupljanje otpada za industriju koja se brine o očuvanju i zaštiti životne sredine i okoline.

Osnovni proizvodi u HYVA pogonu su:
• Teleskopski hidraulični cilindri za kamione i prikolice kiperskog tipa
• Široka paleta cilindara za trostrane kipere
• Sistemi za podizanje kontejnera (rol kiperi i podizači kontejnera)
• Mobilni i statički kompaktori i druge jedinice za skupljanje i obradu otpada

Više o proizvodima na www.hyva.com

Elektro pumpe za kipovanje

Elektro pumpa - Elektroagregat je uređaj koji se sastoji od elektro motora (12V ili 24V), hidraulične pumpe, rezervoara za ulje i kontrolnog ventila. Koristi se kao izvor snage za pokretanje raonika za sneg, hidrauličnih cilindara slabijeg kapaciteta kod manjih kipera kao i dizalica manje nosivosti.
Garancija
Brza isporuka

Kip cilindri

HYVA je najveci prozivodjač teleskopskih cilindara koji godinama prednjači ispred konkurencije postavlajnjem novih standarda. Siroka paleta proizvoda i visok kvalitet su rezultat stotine hiljada proizvedenih i prodatih cilindara širom sveta.
Garancija
Brza isporuka

Kip uređaji

HYVA kip uredjaje odlikuje kvalitet i prilagodljivost zahtevima tržišta što ga čini najprodavanijim kiperskim sistemom na svetu. Za montažu hidraulične opreme na komercijalnim vozilima HYVA je dizajnirala kompletan asortiman komponenti kao što su hidrualične pumpe, kip ventili, komande za kipovanje i rezervoari za hidraulično ulje.
Garancija
Brza isporuka

Kip ventili

Hidraulični HYVA kip ventili za kipere pružaju maksimalne mogućnosti i sigurnost pri kipovanju. Serije HT kip ventila su nova generacija kao naslednik PT I JT serije koje se prepoznaju po pouzdanosti i visokom kvalitetu. Osnovne prednost novih HT kip ventila su protok do 220 lit/min, brzo izmenjivi patroni pritiska, i ventil prigušenja udara. HYVA kip ventili se mogu montirati direktno na cilindar, na rezervoar ili u šasiju vozila.
Garancija
Brza isporuka

PTO uključivači

Pomoćni izvod snage je mehnički uređaj kontrolisan pneumatski, konstruisan da prenese snagu sa menjača na hidrauličnu pumpu ili kompresor. Pomoćni izvod snage je montiran direktno na menjač sa zadnje ili bočne strane u zavisnosti od tipa menjača. Prenosni odnos i brzina zavise od potrošača koji je priključen na pomoćni izvod snage.
Garancija
Brza isporuka

Rezervoari za ulje

Asortiman rezervoara sastoji se od rezervoara za bočnu montažu, za montažu iza kabine, aluminijumskih kao i čeličnih kapaciteta od 12-213L. Savremen dizajn sa optimalnom zapreminom ulja, pločom za montažu filtera povratnog voda, nivo staklom i oduskom za vazduh.
Garancija
Brza isporuka

Kip komande

Nudimo Vam kompletan asortiman pneumatskih kip komandi – joystick za kipovanje za uključivanje izvoda snage (PTO-a) i kip ventila na Vašem kip uređaju. Standardne HYVA kip komande ispunjavaju sve uslove sa bezbednosnim funkcijama kao sto je automatsko uključenje i isključenje izvoda snage (PTO-a).
Garancija
Brza isporuka

Kip pumpe

Iz prozvodnog programa HYVA možemo ponuditi klipnoaksijalne i zupčaste pumpe zapremine 10-113ccm. Zupčaste pumpe se su istrajne i efikasne radnog pritiska do 300 bara dok klipnoaksijalne postižu visok radni pritisak do 400 bara.
Garancija
Brza isporuka

Rezervni delovi i oprema

Pored hidrauličnih komponenti kupcima izlazimo u suret sa rezervnim delovima I pratećom opremom kao što su creva usisnog voda I visokog pritiska, brzim automatskim spojnicama I spojnicama na navoj za vezu kamiona I prikolice, rezervnim kompletima zaptivki za kip cilindre, filterima, adapterima itd…
Garancija
Brza isporuka
Top