MOUVEX Kompresori

Blackmer-Mouvex, član PSG (Pump Solution Group) je osnovan 1906 godine i od tada je vodeći svetski proizvođač pumpi i kompresora za pretovar tečnosti i rasutih tereta u segmentu transporta.

Glavna prednost u odnosu na konkurenciju su poseban dizajn i visokokvalitetni materijali koji omogućuju uštedu na težini i volumenu samih pumpi i kompresora što povećava isplativost investicije u Mouvex-Blackmerproizvode.

Sve aplikacije mogu biti pogonjene kardanskim vratilom, hidrauličnim, elektro i diesel motorima. Proizvodi kompresore kapaciteta od 200 – 1500m3/h.

Više o proizvodu na www.psgdover.com

HYDRIVE

HYDRIVE se koristi za hidraulični pogon hidromotora, pumpi i kompresora, integriše tri funkcije: rezervoar za ulje, hladnjak za ulje i sigurnosni ventil. Izrađen od inoxa.
- protok ulja - 55-120 lit/min
- težina - 24 kg
- kapacitet rezervoara - 10 lit
Optimalno rešenje kod sistema za istakanje cisterni (gasa i naftnih derivata)
Garancija
Brza isporuka

Kompresori

OIL-FREE vijčani kompresori MOUVEX za istovar materijala svih vrsta kao sto su tečnost, polutečnost, građevinski materijali, plastični materijali, stočna hrana, brašno… Laka ugradnja na vozilu u šasiji sa direktnom vezom kompresora i PTO-a (bez kaiševa). Pristupačna cena redovnog održavanja i rezervnih delova.
Garancija
Brza isporuka

Pumpe za tečnosti

Mouvex Blackmer pumpe namenjene za istovar razlicitih fluida u oblasti hemijske industrije, hrane, kozmetike I farmaceutske industrije.
Garancija
Brza isporuka
Top