PENZ Dizalice

Kompanija Penz je osnovana 1966 godine, i do danas se nalazi u ličnom vlasništvu porodice Penz. Pionirski duh osnivača Rohus Penza, imao je za posledicu pronalazak legendarne “Z”-dizalice. Dizalica složiva u transportnom položaju zajedno sa grabilicom je danas standardna u mnogim drugim konkurentskim kompanijama.

Sedište kompanije Penz se nalazi u Aichdorfu u Austriji. Kompanija Penz je do današnjih dana ostala tehnički prva u inovacijama i raznovrsnosti proizvoda na tržištu celog sveta. Dugogodišnje iskustvo kompanija pokazuje na svim poljima a najviše u šumskoj industriji u segmentu manipulacije trupcima kao i u reciklažnoj industriji. Svi modeli Penz dizalica se dele u dve kategorije: Z-tip i L-tip.

Više o proizvodima na www.penz-crane.at

PENZ šumske dizalice

Svojim originalnim tehničkim rešenjima, maksimalnim performansama dohvata i podiznog momenta, niskim troškovima održavanja, lakim rukovanjem Penz šumske dizalice predstavljaju lidere u svojoj klasi.

Šumske dizalice se dele u dve kategorije: Z-tip i L-tip
Garancija
Brza isporuka

PENZ reciklažne dizalice

Sa razvojem čovekove svesti o svojoj okolini, načinima da se ta okolina zaštiti i da se potrošeni materijali ponovo iskoriste u proizvodnji Penz se uključio u delu ekologije vezane za reciklažu sa svojim proizvodnim programom reciklažnih dizalica.

Reciklažne dizalice se dele u dve kategorije: Z-tip i L-tip
Garancija
Brza isporuka
Top